/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

128 de milioane de lei pentru construcția drumului de ocolire a satului Troița Nouă. La ce etapă sunt lucrările

missing
10 septembrie 2020, ora 17:48

Drumul de ocolire a satului Troița Nouă din raionul Anenii Noi este în plin proces de construcție, se arată într-un comunicat al ministerului Economiei și Infrastructurii.

Până la acest moment, pe sectorul de drum au fost efectuate lucrări de decapare a pământului vegetal, lucrări la terasamente, executarea stratului hidroizolant cu material geosintetic, construcția podelelor tubulare, lucrări parțiale de construcție a podului, precum și lucrări de transfer a rețelei electrice.

Potrivit reprezentantului companiei responsabile, citat de MEI, lucrările de construcție au început în iunie 2019 și conform termenilor contractuali, acestea urmează să se finalizeze la sfârșitul anului curent.

Sectorul de drum are o lungime de 6,6 km, iar valoarea contractului este de circa 128 mln lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram