/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Liliana Palihovici, noua reprezentantă specială a președintei în exercițiu a OSCE

missing
25 ianuarie 2021, ora 16:12

Președinta „Institutum Virtutes Civilis”, Liliana Palihovici, a fost numită în funcția de reprezentantă specială a președintei în exercițiu a OSCE privind dimensiunea de gen.

Liliana Palihovici activează în promovarea democrației participative, promovarea politicilor în domeniul drepturilor omului și egalității de gen, a bunei guvernări și a dezvoltării societății civile.

Din aprilie 2009 până în aprilie 2017 a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. În aprilie 2009 – decembrie 2010 a fost președintele Comisiei pentru protecția socială, sănătate și familie.

În decembrie 2010 până în aprilie 2017 a fost vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram