/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Experţii Organizației Mondiale a Sănătății au ieşit din carantină şi îşi încep ancheta la Wuhan

missing
28 ianuarie 2021, ora 14:04

Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) au părăsit joi hotelul din Wuhan unde se aflau în carantină de două săptămâni şi urmează să-şi înceapă ancheta pe teren în China cu privire la originea noului coronavirus, transmit AFP şi Agerpres.

O echipă AFP ţinută la distanţă sigură – potrivit agenţiei – a putut vedea circa 10 anchetatori urcând într-un autobuz care îi aştepta în faţa hotelului. Vehiculul a plecat către o destinaţie necunoscută în jurul orei locale 15:00 (7:00 GMT), în oraşul coronavirusul şi-a făcut simţită prezenţa la sfârşitul anului 2019.

Echipa de anchetatori ai OMS a sosit în oraşul chinez în urmă cu două săptămâni, aminteşte Reuters. Experţii OMS nu au discutat cu jurnaliştii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram