/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

Motivul pentru care au fost sistate audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară

missing
19 februarie 2021, ora 11:42

Audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară au fost sistate în legătura cu situația epidemiologică.  Oamenii legii îndeamnă cetățenii să opteze pentru depunerea petițiilor on-line la adresele electronice: igp@igp.gov.md,  petitie@igp.gov.md.

„Trebuie să ne adaptăm schimbării și să conștientizăm că, în ultima perioadă de timp, numărul de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv și în rândul colegilor noștri. Polițiștii sunt și ei în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Zi și noapte aceștia încearcă să prevină răspândirea virusului și să-i convingă pe oameni să respecte măsurile epidemiologice. Din acest considerent, cei mai mulți dintre ei sunt expuși contaminării”, se arată într-un comunicat al poliției.

Oamenii legii spun că ulterior vom veni cu o informație despre permisiunea pentru cetățeni de a vizita sediile poliției.

Menționăm că numărul de infecții cu noul virus este în continuă creștere. Alte 1340 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe 18 februarie în Republica Moldova. Ministerul Sănătății a anunțat 20 de decese care au fost provocate de noul virus, în ultimele 24 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram