/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Vântul puternic a provocat pagube în Capitală. Mai mulți arbori, doborâți la pământ

missing
12 martie 2021, ora 15:46

Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ în Capitală din cauza vântului puternic. În unele cazuri arborii au căzut peste mașinile parcate în curțile blocurilor. Mai mult, și un panou de publicitate a căzut peste un punct comercial amplasat în oraș. Autoritățile roagă cetățenii să fie precauți. 

Primarul Capitalei Ion Ceban a scris pe pagina sa de Facebook că în această perioadă muncitorii de la Spații Verzi curăță arborii și îi taie pe cei avariați, uscați sau cei prăbușiți. Edilul a publicat și imagini pe rețelele sociale în care se pot vedea pagubele.

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Foto: Facebook/ Ion Ceban

Foto: Facebook/ Владимир Фетеско

 

Foto: Facebook/ Владимир Фетеско

Pentru acest sfârșit de săptămână, meteorologii anunță că vremea se va menține răcoroasă. Ziua, teritoriul țării fiind sub influența unui front atmosferic, temporar vor cădea precipitații în fază mixtă. Cerul va fi variabil la noros.

Vântul va sufla din sectorul de sud slab la moderat, izolat cu intensificări de până la 15-20 m/s. Temperatura minimă a aerului va oscila între -1ºC şi -6ºC, iar temperatura maximă a aerului va oscila între 0ºC şi +5ºC.

Din cauza intensificărilor de vânt și a umidității sporite în aer temperaturile se vor face simțite mai scăzute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram