Opțiuni utile la toate automobilele cunoscute

Opțiuni utile la toate automobilele cunoscute

, 60 vizualizări

Acoperișurile panoramice, jantele din aliaj sau sistemele multimedia mai avansate sunt extraopțiuni obișnuite care vă vor fi oferite la achiziționarea oricărui automobil din showroom. Unele mărci merg mai departe și, anticipând nevoile șoferilor și ale pasagerilor lor, dezvoltă adaosuri uneori destul de ciudate, dar utile.

Îți vom povesti despre micile lucruri neobișnuite pe care le-ai putea găsi în noua ta mașină, dacă ești interesat de mașini de vânzare in Moldova pe piața secundară.

Amenajarea interioară și cea exterioară: opțiuni suplimentare în automobil

  • Umbrela în Skoda Superb. Da, umbrelele nu sunt noi pentru Rolls-Royce sau Range Rover, folosite de familia regală britanică. Skoda oferă o opțiune similară pentru oamenii obișnuiți încă din 2015, când Superb a fost lansat cu un compartiment pentru acest accesoriu în portiere. De atunci, în unele cazuri, umbrela vine chiar și în standard. În altele, puteți opta pentru un model cu un compartiment pentru umbrelă sub scaunul pasagerului din față sau în portiera șoferului.

  • Difuzor de parfum în Mercedes Benz. La Mercedes GLE, GLS, Clasa E, EQS și altele, aveți opțiunea de a instala un difuzor de parfum în habitaclu. Acesta este un accesoriu frumos și funcțional, care pentru doar 500 de dolari va redirecționa compoziția parfumată pentru a circula în ventilație și mai departe în interiorul mașinii. Firește, Mercedes Benz oferă mai multe parfumuri de firmă din care puteți alege.

  • Aparat de cafea în Fiat 500L. Lavazza, în colaborare cu Fiat, a dezvoltat un model special de mașină de espresso manuală, care ar fi comod de utilizat în mașină. Dispozitivul, de mărimea unui termos de 1 litru, poate fi plasat pe consola centrală și puteți obține câteva porții de cafea italiană, când și cum doriți.

  • Racloare pentru gheață în toate modelele Skoda. Un mic accesoriu amplasat în interiorul capacului rezervorului de combustibil, care poate fi de mare ajutor în caz de vreme rea, se află acum în fiecare Skoda. Un alt semn al grijii față de clienții săi este indicatorul de adâncime a benzii de rulare, aflat acolo, pe capacul rezervorului. Un mic dar important memento, acesta îi ajută pe șoferi să fie pregătiți nu numai pentru capriciile vremii, ci și pentru amenzile pe care le pot primi dacă nu au grijă de anvelopele lor.

  • Protecția ușilor de la Ford. Cutiile de garaj înguste și spațiile de parcare strâmte sunt norma în Europa. Protecția portierelor este unul dintre sistemele opționale de asistență la parcare care funcționează împreună cu camera de marșarier. Imediat ce dumneavoastră sau pasagerii dumneavoastră deschideți ușile, o frînă din plastic se extinde de la uși pentru a împiedica partea metalică să lovească ceva. Când închideți ușile, protecția labială se ascunde automat în interior.

Toate cele de mai sus nu sunt încă cele mai ciudate, dar sunt adaosuri utile. De exemplu, în portbagajul lui Honda City putea fi depozitată o motocicletă mică de marcă, iar Pontiac Azetc era echipat cu un "pachet de camping", care includea un cort retractabil, asamblat în 10 minute și o saltea pneumatică de marcă cu pompă. Și, în cele din urmă, Aston Martin, oferă un set de călătorie pentru câini, care nu numai că protejează interiorul din piele, dar vă ajută și să vă spălați animalul de companie după o plimbare.