Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Telefoanele mobile în școlile din Moldova: de cînd ar putea fi interzise

26 apr. 09:45   Societate
1709 0

Ministerul Educației examinează modul în care ar putea fi interzisă utilizarea telefoanelor mobile în școlile din Moldova.

Declarația a fost făcută de Dan Perciun, care a precizat că actualmente este analizată practica internațională în domeniu.

Potrivit ministrului, urmează discuții cu directorii instituțiilor din Moldova, care deja au aplicat asemenea măsuri, pentru a stabili cum funcționează în practică regula, notează Noi.md cu referire la realitatea.

„Vrem să ne rezervăm un pic de timp pînă în septembrie, să vedem practica internațională. Să discutăm cu directori, să vedem cum funcționează {...}Unde se păstrează telefoanele? Cine este responsabil? Ce se întîmplă cînd un telefon dispare?

Preferăm să găsim răspunsuri la toate întrebările, să ne lămurim și din septembrie să putem să oferim o opțiune pe care să o agreăm cu toată lumea”, a menționat Perciun.


Ministrul Educației a mai spus că, deocamdată, nu s-a decis, dacă măsura va fi introdusă pentru toate clasele sau doar pentru o parte dintre elevi, însă, în viziunea autorităților, asemenea reglementare este necesară.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?