Marcel Ciolacu nu comentează afirmațiile lui Orban, de la Tușnad6Фото© romaniatv.net

Marcel Ciolacu nu comentează afirmațiile lui Orban, de la Tușnad

, 9 новостей, 18 просмотров

Premierul României, Marcel Ciolacu nu a dorit să comenteze discursul omologului său din Ungaria, Viktor Orban și a întrebat retoric dacă acesta s-a referit în vreun fel la România. Ciolacu a afirmat că a discutat cu Viktor Orban lucruri concrete ce țin de relația economică dintre cele două țări.

”Treaba dânsului. A spus ceva de România? Ați vrut să îi interzic să vină pe teritoriul României. Același lucru mi se pare că l-a spus și de la Bruxelles și de la Budapesta. Nu e treaba mea. Nu am avut discuții... Eu am vorbit lucruri concrete în ceea ce privește relația economică. Și am văzut că s-a raportat la relația economică. Iertați-mă, este al treilea stat, este al treilea partener al României din interiorul Uniunii Europene, Ungaria. Ăsta este adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat despre discursul susținut în România despre premierul maghiar, Viktor Orban, scrie news.ro.

Prim-ministrul României a adăugat că a discutat cu Viktor Orban despre pornirea unui studiu de fezabilitate pentru un tren rapid care să lege capitalele celor două țări.