Miliardarul Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară3Фото© cancan.ro

Miliardarul Elon Musk a devenit tată pentru a 12-a oară

, 7 новостей, 22 просмотров

Bucurie mare pentru Elon Musk, fondatorul Tesla! Miliardarul a devenit tată pentru a 12-a oară. Shivon Zilis, partenera sa, i-a dăruit cel de-al treilea copil pe care îl au împreună. Chiar dacă micuțul s-a născut în luna ianuarie, vestea a fost dată abia acum. Momentam nu se cunoaște numele sau sexul copilului.

Pe data de 28 iunie 2024, Elon Musk își va sărbători cea de-a 53-a aniversare. Miliardarul se poate considera un bărbat împlinit, mai ales că este tată pentru 12 copii, 6 dintre ei fiind făcuți în ultimii 5 ani. Se pare că la începutul acestui an, fondatorul Tesla a devenit tată din nou, dar cu toate acestea știrea a apărut abia recent în presă. Mama celui de-al 12-lea copil al lui Musk este nimeni alta decât directoarea Neuralink, Shivon Zilis, cu care mai are încă doi copii.

Chiar dacă Elon Musk și Shivon Zilis au devenit părinți pentru a treia oară în ianuarie 2024, jurnaliștii au aflat recent vestea despre apariția unui nou moștenitor al miliardarului. Se pare că zvonul cum că acesta ar fi devenit tată pentru a 12-a oară au apărut în urmă cu câteva zile.