„Ne-a violat și ne-a strangulat”. Mărturiile a două femei din Marea Britanie despre coșmarul trăit cu frații Tate4Фото© antena3.ro

„Ne-a violat și ne-a strangulat”. Mărturiile a două femei din Marea Britanie despre coșmarul trăit cu frații Tate

, 9 новостей, 48 просмотров

Două femei din Marea Britanie care spun că au fost violate și strangulate de Andrew Tate au vorbit cu jurnaliștii BBC despre experiențele lor, în timp ce o altă femeie a susținut, pentru prima dată, că a fost violată de fratele mai mic al lui Andrew Tate, Tristan, de asemenea un influencer cu milioane de urmăritori.

Frații Tate, în vârstă de 37 și 36 de ani, sunt acuzați în prezent în România de trafic de persoane și constituirea unui grup organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor. Andrew Tate este, de asemenea, acuzat de viol. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi ar putea fi închiși pentru mai mult de 10 ani. Aceștia neagă ferm acuzațiile care le sunt aduse.

Andrew Tate se află în prezent în arest la domiciliu în România. În plus față de acuzațiile cu care se confruntă deja, procurorii iau în considerare noi acuzații împotriva sa, inclusiv întreținerea de relații sexuale cu un minor și trafic de persoane minore. Ambii frați sunt, de asemenea, cercetați pentru traficarea altor 34 de femei.