Răzvan Oaidă a semnat pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj6Фото© onlinesport.ro

Răzvan Oaidă a semnat pentru următorii doi ani cu Universitatea Cluj

, 8 новостей, 6 просмотров

Potrivit unui comunicat al Universității Cluj, Răzvan Oaidă a început fotbalul la Atletico Arad, iar la 16 ani, calitățile sale au atras atenția clubului englez Wolverhampton. A evoluat în academia formației de Premiere League timp de doi ani, după care a ajuns în Italia, la juniorii celor de la Brescia.

El a revenit în România la FC Botoșani, în 2017, unde Răzvan a făcut și pasul spre seniori. A debutat în Superliga împotriva celor de la Viitorul Constanța pe 25 noiembrie 2017. În total, a bifat 51 de partide pentru formația din nordul Moldovei în toate competițiile, în două sezoane. Începând cu sezonul 2019/2020, Oaidă a evoluat în tricoul celor de la FCSB.

În primul an la campioana en-titre a câștigat Cupa României, cel dintâi trofeu al carierei. Ultimul sezon la FCSB, 2022/2023, a consemnat și debutul în grupele unei competiții europene pentru Răzvan, care a evoluat în Conference League. În total, a jucat pentru FCSB în 122 de partide, marcând șapte goluri și oferind opt pase decisive.