Simona Halep a primit wild card la un turneu de 500 de puncte4Фото© romaniatv.net

Simona Halep a primit wild card la un turneu de 500 de puncte

, 4 новостей, 0 просмотров

Potrivit gsp.ro, Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la turneul WTA 500 de la Tokyo, care se va desfășura între 21 și 27 octombrie. Aceasta va fi a 39-a ediție a turneului nipon, care în 2022 a fost câștigat de Veronika Kudermetova. Fondul de premiere din acest an se apropie de 800.000 de dolari. După turneul de la Tokyo, Halep intenționează să participe și la turneul WTA 250 de la Hong Kong, unde de asemenea a primit un wild card.

Halep se pregătește pentru turneele din Asia Această revenire pe teren depinde de starea sa fizică, după o perioadă lungă de recuperare în urma accidentării la genunchi. Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de la începutul lunii mai, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur al turneului Trophee Clarins din Paris, într-o confruntare cu americanca McCartney Kessler.

Deși a fost absentă din competiții oficiale, Halep a rămas activă în lumea tenisului, participând la un meci demonstrativ la Sports Festival alături de Andrei Pavel, Steffi Graf și Andre Agassi.