10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor3Foto1Video© tv6.md

10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor

, 10 știri, 5 vizualizări

10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor. Despre asta se anunță într-un comunicat de presă plasat pe pagina de Facebook a mișcării. Potrivit postării, scopul primarilor este de „a impune guvernarea să îndeplinească solicitarea celor aproape 800 de mii de oameni, care au semnat inițiativa achitării integrale a facturilor pentru lunile de iarnă”.

„Este vorba de primari din sate ale raioanelor Soroca, Cantemir, Sîngerei, Comrat, Briceni, Căușeni și Drochia. Inițiativa Mișcării Pentru Popor a fost susținută anterior de alte câteva sute de aleși locali – primari, consilieri locali, municipali și raionali. În susținerea acestei inițiative a aderat miercuri, 15 martie, și deputatul independent Alexandr Nesterovschi, care astăzi deja este alături de popor, în stradă”, se mai anunță în comunicat.

În aceeași postare, Mișcarea Pentru Popor face apel către toate forțele de opoziție, atât cele parlamentare, cât și cele extraparlamentare: „să susțină cerința legală a cetățenilor de a obliga guvernarea să achite integral facturile pentru lunile de iarnă. În acest scop, astăzi deputații Partidului “ȘOR” au înregistrat un pachet de legi care face posibilă îndeplinirea cerinței poporului.

Vreau să menționez că formațiunea noastră niciodată nu a promovat populisme
Marina Tauber,
Șor îi „papă” pe socialiști – După plecarea deputatului Nesterovschi,…