Air Moldova anunță sistarea tuturor zborurilor până pe 30 iunie3Foto© deschide.md

Air Moldova anunță sistarea tuturor zborurilor până pe 30 iunie

, 11 știri, 167 vizualizări

Compania Air Moldova anunță că toate zborurile sunt sistate până la data de 30 iunie, inclusiv. Pasagerii vor primi notificare la adresele de email, cu opțiunile de rambursare și rebooking. De asemenea, se anunță sistarea temporară a activității oficiului Air Moldova de pe bulevardul Negruzzi din Chișinău.

Anterior, compania aeriană Air Moldova anunța că a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie 2023. Pasagerii ai căror zboruri au fost anulate au primit o notificare despre anulare pe adresa de email, introdusă la procurarea biletului. În acest caz, pasagerul poate solicita rambursarea integrală a costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email.

„Stimați pasageri, în adresa companiei sunt expediate, constant, un număr considerabil de solicitări. Compania aeriană Air Moldova regretă incomodițățile create, dar vă asigură că toate solicitările dumneavoastră sunt în procesare. Vă rugăm să nu dublați solicitările expediate anterior. Din cauza suprasolicitării procesarea scrisorilor dvs. durează mai mult timp decât de obicei. În același timp, vă asigurăm că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat”, anunță compania aeriană.