ANTREPRENOR EXPO – Eveniment de promovare a afacerilor din Republica Moldova4Foto© zdg.md

ANTREPRENOR EXPO – Eveniment de promovare a afacerilor din Republica Moldova

, 5 știri, 5 vizualizări

„Antreprenor Expo” este o platformă de referință pentru promovarea și susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară, un segment vital pentru dinamizarea economiei naționale și consolidarea cooperării economice internaționale. Această ediție va reuni peste 100 de companii autohtone, acoperind domenii diverse precum industria alimentară, industria ușoară, turismul, construcțiile, energia alternativă, etc.

„Antreprenor Expo” este conceput nu doar ca o vitrină a produselor și serviciilor oferite de IMM-uri, ci ca un catalizator pentru dialogul productiv între antreprenori și instituțiile statului. Prin intermediul unui program extins de afaceri: sesiuni, prezentări și întâlniri de afaceri, „Antreprenor Expo” va facilita accesul la informații esențiale și va stimula colaborările profitabile.

Ediția din acest an se remarcă prin designul său inovator și prin prezentarea unor noi segmente de afaceri, inclusiv cele de familie, reflectând astfel dinamismul și diversitatea antreprenoriatului moldovenesc.