Antreprenorii sunt invitați să participe la expoziția „Republica Moldova Prezintă”, organizată la Cluj-Napoca și Brașov2Foto© realitatea.md

Antreprenorii sunt invitați să participe la expoziția „Republica Moldova Prezintă”, organizată la Cluj-Napoca și Brașov

, 4 știri, 2 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a lansat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Cluj-Napoca și Brașov, România.

Potrivit Președintelui CCI, Sergiu Harea, instituția camerală își propune să organizeze pe parcursul anul 2023, 45 târguri și expoziții pe întreg teritoriul țării și 5 expoziții internaționale cu genericul „Republica Moldova Prezintă” în România și anume: Cluj-Napoca; Brașov; Baia Mare; București; Iași.

„Din anul 2016, CCI a RM organizează, tradițional, participarea companiilor autohtone în cadrul Expoziției „Republica Moldova Prezintă” în România. Am fost la Iași, Brașov, Baia- Mare, Ploiești, iar anul acesta, în premieră, vom ajunge și la Cluj-Napoca și București. Pentru noi ca organizatori, dar și pentru antreprenorii autohtoni, este o mare bucurie și mândrie, totodată, pentru că suntem așteptați cu ardoare, de fiecare dată în România. Produsele noastre au valoare, sunt calitative, competitive și merită să fie cunoscute în cât mai multe regiuni din România”, a spus Sergiu Harea.