Apar noi piste în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara. Tatăl milionar spune că aceștia au fost răpiți13Foto1Video© romaniatv.net

Apar noi piste în cazul celor trei copii dispăruți din Hunedoara. Tatăl milionar spune că aceștia au fost răpiți

, 14 știri, 26 vizualizări

Apar noi piste în cazul celor trei copii ai unui milionar din Hunedoara dați în urmărire națională și căutați cu dronele, după ce au fost pierduți de bonă. Tatăl copiilor de 7, 9, și 11 ani susține, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că a primit o filmare cu cei 3 copii, despre care acuză că au fost răpiți din propria casă.

Alerta la Poliție a fost dată chiar de tatăl copiilor, milionarul Adrian Marțian, fost patron al echipei de fotbal UTA Arad, după ce bona l-a anunțat că nu îi mai găsește pe cei mici. Acum, Poliția face apel la cetățenii care dețin informații utile despre cei trei copii dispăruți să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112.

Tatăl copiilor susține că a primit aceste imagini cu copiii săi de la o persoană, că aceste imagini i-au fost transmise pe telefonul mobil. A mai spus că el nu se află în țară și a început să plângă la telefon în timp ce îi spunea jurnalistului de la Antena 3 CNN că își caută copiii.