ARBI a preluat în administrare circa 700 de mii de lei și un Lexus și a depus pe conturile trezoreriale aproximativ 4 milioane de lei© unimedia.info

ARBI a preluat în administrare circa 700 de mii de lei și un Lexus și a depus pe conturile trezoreriale aproximativ 4 milioane de lei

, 4 știri, 3 vizualizări

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a emis un ordin de înghețare pe o sumă de peste 700  de mii de lei, în baza delegației ofițerilor de urmărire penală ai CNA și a preluat în administrare un Lexus din 2016 și alte 700 de mii de lei într-un dosar de contrabandă.

De asemenea, au fost confirmate sechestrele, aplicate de ARBI, în valoare de 4 milioane de lei și au fost depuse pe conturile trezoreriale ale Agenției mijloace bănești indisponibilizate, în numerar, (în monedă națională și valută străină) în valoare de 3 810 469 de lei.

Pentru executarea delegațiilor, ARBI a expediat mai multe solicitări către furnizorii de informație atât din interiorul țării, cât și din jurisdicții de peste hotare. În același timp, săptămâna trecută au fost recepționate răspunsuri la interpelările anterioare ale Agenției către omologii din străinătate.