Arina Corșicova a suferit înfrîngere și la Curtea de Apel. Aceasta nu va fi admisă în cursa electorală4Foto© realitatea.md

Arina Corșicova a suferit înfrîngere și la Curtea de Apel. Aceasta nu va fi admisă în cursa electorală

, 7 știri, 15 vizualizări

Curtea de Apel Bălți a lăsat în vigoare decizia Judecătoriei Bălți cu privire la excluderea din cursa electroală a candidatei Arina Corsicova, în cadrul alegerilor locale generale. Potrivit hotărârii, Corsicova nu va putea să-și continue participarea în competiția electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți, scrie tvn.md.

Avocații Arinei Corsicova au anunțat că vor contesta decizia la Curtea Supremă de Justiție. În același timp, contracandidații și susținătorii lor își exprimă deja punctele de vedere cu privire la această decizie care va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor alegerilor locale din municipiul Bălți.

Decizia vine în urma unor contestații depuse de contracandidați și a unor acuzații de încălcări ale regulamentelor electorale. Prima instanță a decis că există motive întemeiate pentru a exclude candidatura Arinei Corșicova, iar astăzi, Curtea de Apel Bălți a analizat recursul și a menținut această hotărâre.