Astăzi este marcată Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului – Mesajul autorităților3Foto© unimedia.info

Astăzi este marcată Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului – Mesajul autorităților

, 10 știri, 2 vizualizări

Astăzi, 5 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului. Cu acest prilej ministrul Educației, Dan Perciun, a transmis un mesaj de felicitare.

Ziua Profesorului ne amintește, an de an, câtă apreciere merită profesorii, rolul cărora este crucial atunci când discutăm despre modelarea prezentului și viitorului aceste țări, a subliniat ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun.

„Doar împreună vom putea edifica o societate prosperă, pașnică, solidară, liberă și puternică. Vă mulțumim pentru dedicare, răbdare și perseverență, în pofida dificultăților cu care se confruntă sistemul de învățământ din țara noastră. Vă suntem recunoscători. Sub presiunea unei lumi schimbătoare, rămâneți garantul stabilității și asigurați continuitatea moștenirii valorilor culturale și spirituale ale strămoșilor noștri. În același timp, vă mulțumesc că sunteți deschiși să preluați practici moderne de predare pentru a răspunde nevoilor de învățare a elevilor de astăzi”, a menționat oficialul.

Felicitări, iubiți profesori! Felicitări tuturor angajaților din sistemul educațional.
Ion Ceban,
5 octombrie – Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului. Mesajul…