Bărbatul care și-a omorât soția, a machiat-o și i-a schimbat hainele apoi a sunat la 112, condamnat: Ce pedeapsă i-au dictat magistrații2Foto© unimedia.info

Bărbatul care și-a omorât soția, a machiat-o și i-a schimbat hainele apoi a sunat la 112, condamnat: Ce pedeapsă i-au dictat magistrații

, 4 știri, 16 vizualizări

Un bărbat de 63 de ani va sta 20 de ani la închisoare fiind învinuit de omor intenționat, săvârșit asupra unui membru de familie, cu deosebită cruzime.

Potrivit procurorilor, în luna decembrie 2023, inculpatul, aflându-se la domiciliu împreună cu soția sa, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu corpuri contondente, peste diferite părți ale corpului. Bărbatul i-a cauzat leziuni care au dus la decesul victimei.

În continuare, pentru a ascunde urmele infracțiunii, inculpatul a îmbrăcat corpul neînsuflețit în haine curate, hainele murdare de sânge le-a pus în mașina de spălat, a acoperit leziunile de pe fața femeii cu machiaj, iar peste câteva zile a apelat serviciul de urgență 112, comunicând că și-a găsit soția decedată.