Blocul politic „Victorie”: Aproximativ 4000 de persoane au participat la congresul de la Moscova3Foto© zdg.md

Blocul politic „Victorie”: Aproximativ 4000 de persoane au participat la congresul de la Moscova

, 6 știri, 13 vizualizări

„Doar ca o mare familie putem construi împreună un viitor bogat și prosper. Urmează să ne suflecăm mânecile și să luptăm pentru ziua de mâine. Pentru că, după 20 octombrie, vom avea fie beznă, fie răsărit. Lansăm o bătălie pentru referendum. Ei vor face campanie, iar noi vom duce o bătălie. Și vom câștiga această bătălie", a declarat Ilan Șor, președintele blocului politic «Victorie», în cuvântul său de salut.

„E timpul să punem punctul pe «i». Casa noastră, marea noastră Moldovă este în mare pericol. În țara noastră a fost instaurat un regim dictatorial. Da, astăzi ne aflăm în Rusia, la Moscova, pentru că la noi acasă cârmuiesc serviciile speciale străine. Pentru că este periculos să ne exprimăm opinia sinceră acasă. Pentru că trădătorii care au preluat puterea au modificat legea, potrivit căreia orice critică la adresa lui Sandu te face trădător de patrie", a adăugat bașcanul Găgăuziei Evghenia Guțul.

„Ne dăm seama că lupta va fi dificilă. Dar toți cei care se află în această sală trebuie să înțeleagă - nu luptați de dragul politicii, ci pentru a putea trăi în țara voastră natală. Despre ce fel de Europă îndrăznește să vorbească Maia Sandu, dacă în țara noastră și acum toaletele pentru copii din școli și grădinițe se află afară? De o astfel de Europă nu avem nevoie", a comentat deputatul în Parlamentul Republicii Moldova Marina Tauber.