Cât vor costa biletele la meciurile naționalei cu Kosovo și Cipru4Foto© onlinesport.ro

Cât vor costa biletele la meciurile naționalei cu Kosovo și Cipru

, 5 știri, 7 vizualizări

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că biletele pentru cele două partide vor fi disponibile online, oferind astfel suporterilor posibilitatea de a-și rezerva locurile pentru meciurile decisive împotriva Kosovo și Ciprului. Primul meci va avea loc pe 15 noiembrie, când România va înfrunta Kosovo, urmat de confruntarea cu Cipru, pe 18 noiembrie. Ambele partide sunt programate să înceapă la ora 21:45 și se vor desfășura pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară.

Bilete pentru meciurile decisive cu Kosovo și Cipru Prețul biletelor este accesibil, începând de la 35 de lei pentru locurile de la peluze și 60 de lei pentru locurile de la tribune. Pentru cei care doresc o experiență mai exclusivistă, biletele VIP sunt disponibile începând de la 300 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare pe platformele online bilete.frf.ro, bilete.ro și în aplicația mobilă „Tricolorii”, disponibilă pe App Store și Google Play.

Federația a mai anunțat că toți copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în Family Zone, sectoarele speciale dedicate familiilor, atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2. Pentru aceștia, va fi necesară obținerea unui bilet cu valoare 0 lei, iar datele copiilor trebuie introduse în platforma de ticketing pentru eliberarea biletelor. Fiecare comandă pentru Family Zone poate include până la cinci bilete, oferind astfel posibilitatea familiilor de a veni împreună la stadion.