Ce a decis Judecătoria Chișinău despre Tarifele la transport în Capitală2Foto© noi.md

Ce a decis Judecătoria Chișinău despre Tarifele la transport în Capitală

, 12 știri, 11 vizualizări

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban a anunțat că Judecătoria Rîșcani a decis să respingă cererea Cancelariei de Stat privind tariful la transportul public în capitală, informează TRIBUNA.

„Ceea ce îi este rușine guvernării să anunțe! Judecătoria Râșcani a decis, după un ping pong a cazului cu privire la stabilirea tarifelor de călătorie în transportul public din Chișinău, de la o instanță la alta a fost aruncat acest caz și mulțumesc organelor de drept că au fost corecți în luarea deciziei. Într-un final a fost respinsă, fiind declarată neîntemeiată cererea reclamantului Cancelaria de stat privind suspendarea executării dispoziției cu privire la stabilirea tarifelor de călătorie în transportul public”, a menționat el.

Ion Ceban a precizat că toate au fost făcute conform legii.

„Nu încetez să spun că tot ce fac cei de la guvernare în adresa Primăriei Chișinău, este ardoarea cu care își doresc să capete puterea în capitală. În acest sens și concret în acest caz a fost o ingerință în treburile Administrației Publice Locale creând un precedent grav pentru toate primăriile.