Cea mai mare premieră online din istoria Moldovei: Cum poți participa la stabilirea a trei recorduri mondiale cu CARBON4Foto© zdg.md

Cea mai mare premieră online din istoria Moldovei: Cum poți participa la stabilirea a trei recorduri mondiale cu CARBON

, 6 știri, 3 vizualizări

Filmul CARBON, deținătorul celor mai multe trofee obținute la Gala Cineaștilor 2024, va fi lansat online pe 16 noiembrie, la doi ani de la premiera națională a producției cinematografice. Pentru a marca acest moment important, producătorii filmului și-au propus să bată trei recorduri mondiale, transformând această premieră online într-un eveniment istoric și plasând Moldova pe harta internațională a cinematografiei.

„CARBON a depășit granițele Moldovei, fiind proiectat în mai multe orașe din întreaga lume, unde moldovenii din diasporă au trăit emoția acestui film. Totuși, aceste eforturi nu au fost suficiente pentru a ajunge la toți doritorii. De aici a venit ideea unei mari lansări online și ideea de a bate trei recorduri mondiale”, a menționatIon Borș, regizorul filmului CARBON.

Astfel, pe 16 noiembrie, la ora 21:00 (ora Moldovei), filmul își propune să adune în fața micilor ecrane peste 355.000 de spectatori concomitent, pentru a depăși recordul mondial „Cea mai mare premieră online”, stabilit de filmul indian “Dil Bechara” în 2020.