Comisia pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele Republicii Moldova are un nou președinte© tribuna.md

Comisia pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele Republicii Moldova are un nou președinte

, 4 știri, 6 vizualizări

Vasile Coroi este noul președinte al Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele Republicii Moldova. Un decret în acest sens a fost semnat de șefa statului Maia Sandu, și publicat în Monitorul Oficial de astăzi, informează Deschide.md.

Vasile Coroi a exercitat până în prezent funcția de director executiv al Asociației Obștești Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova.

Poziția de președinte al Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele Republicii Moldova a rămas vacantă, după ce predecesorul acesteia, Ion Guzun, a fost numit în funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii de către Parlament la data de 30 martie, ca urmare a promovării evaluării Comisiei Pre-Vetting.