Doi membri ai grupării „Machena”, cercetați penal, după ce ar fi estorcat peste 1500 euro de la un bărbat6Foto1Video© publika.md

Doi membri ai grupării „Machena”, cercetați penal, după ce ar fi estorcat peste 1500 euro de la un bărbat

, 6 știri, 5 vizualizări

Un bărbat de 42 de ani, din Chișinău, a fost șantajat de doi membri ai organizației criminale conduse de hoțul în lege „Machena”. Suspecții ar fi estorcat de la victimă, care revenise de la muncă din străinăttae, peste 1500 euro.

Potrivit poliției, bănuiții au pretins că bărbatul le datorează 1.5000 de euro, bani pe care i-au obținut ilegal, după ce au bătut victima și au amenințat-o cu moartea.

După denunțul victimei, cu sprijinul mascaților de la „Fulger,” oamenii legii au desfășurat miercuri percheziții în automobilele și domiciliile bănuiților, de unde au ridicat 1.200 euro și 500 lire sterline – bani care ar fi fost estorcați prin șantaj. De asemenea, polițiștii au ridicat telefoane mobile și alte obiecte relevante investigațiilor. Bănuitul de 52 de an,i din Călărași, a fost reținut, iar cel de-al doilea, cu vârsta de 32 de ani, din Chișinău, a fost anunțat în căutare.