Dorin Recean și Igor Grosu depun flori cu ocazia Zilei Independenței. Primele declarații făcute de conducerea Guvernului și Parlamentului3Foto© curentul.md

Dorin Recean și Igor Grosu depun flori cu ocazia Zilei Independenței. Primele declarații făcute de conducerea Guvernului și Parlamentului

, 5 știri, 6 vizualizări

Cu prilejul aniversării a 33-a a Zilei Independenței Republicii Moldova, prim-ministrul Dorin Recean și președintele Parlamentului, Igor Grosu, au depus, astăzi, flori la monumentele „Maica Îndurerată” de la Complexul memorial „Eternitate” și la cel al domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Astăzi, sărbătorim curajul, fermitatea și sacrificiul celor care au făcut ca această țară să fie independentă atunci, la începuturi. Sarcina noastră este să muncim disciplinat, să construim viitorul ei european și asta înseamnă să construim bunăstare aici, la noi, în Republica Moldova. Sărbătoarea de astăzi este un prilej bun să ne unim cu toții ca națiune și cu hotărâre să mergem înainte, spre un viitor european”, a declarat prim-ministrul.

Premierul Dorin Recean s-a arătat încrezător că, prin mobilizarea tuturor, pot fi depășite provocările cu care se confruntă Republica Moldova. „Indiferent cât de mult suntem provocați din exterior, dar mai ales din interior, să păstrăm unitatea și hotărârea de a construi viața noastră aici, acasă”, a spus prim-ministrul.