Droguri în valoare de 4,5 milioane de lei, ridicate la un tânăr din Chișinău4Foto© curentul.md

Droguri în valoare de 4,5 milioane de lei, ridicate la un tânăr din Chișinău

, 5 știri, 4 vizualizări

Un bărbat a fost reținut în timp ce palasa droguri în Chișinău, aduse prin contrabandă din Ucraina. Reținerea a avut loc ca urmare a unor acțiuni desfășurate de către ofițerii Direcției investigare criminalitate transfrontalieră a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră de comun cu Direcția Urmărire Penală a IGPF sub conducerea procurorilor PCCOCS.

Au urmat percheziții în mai multe locații, de unde au fost ridicate droguri de tip MDMA, mefedronă, ecstasy, hașiș și marijuana. Pe piața neagră, drogurile indisponibilizate cu rol de probă în dosarul penal ar fi estimate la circa 4.500.000 lei.

Reținerea în flagrant a urmat monitorizării bărbatului cu vârsta de 28 de ani de către oamenii legii, timp de câteva luni. După reținere, au avut loc percheziții la un apartament din același sector al  capitalei, care era folosit pe post de depozit al drogurilor, precum și la domiciliul bănuitului, pe o stradă apropiată, dar și în automobilul acestuia. Potrivit legii, după pronunțarea sentinței judecătorești, acestea sunt supuse nimicirii, prin ardere.