Fata din Orhei care a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie, de negăsit; Șoferul automobilului, reținut7Foto© jurnal.md

Fata din Orhei care a dispărut după ce a urcat într-o mașină de ocazie, de negăsit; Șoferul automobilului, reținut

, 15 știri, 52 vizualizări

Polițiștii sunt în alertă și continuă să o caute pe tânăra care a dispărut la Orhei, acum cinci zile, după ce a urcat într-o mașină de ocazie. Poliția anunță că șoferul automobilului a fost identificat și reținut.

Mașina în care a urcat fata a fost localizată aseară, iar șoferul acesteia la fel a fost identificat și găsit, după ce polițiștii au stopat și verificat toate automobilele de aceeași marcă, în contextul în care numărul de înmatriculare la foarte multe camere de supraveghere video nu era vizibil.

„Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar fata încă nu a fost găsită. Acesta nu colaborează cu ancheta. La moment, polițiștii stabilesc mai multe circumstanțe și repere, care ne-ar ajuta să localizăm tânăra. Fata este în continuare căutată în fâșii forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stații de vulcanizare, spălătorii auto, stâni și alte locații.