Fotografii cu buletinele de vot, transportări organizate și corupere în lanț: Ce încălcări a constatat Poliția, în ziua scrutinului2Foto© unimedia.info

Fotografii cu buletinele de vot, transportări organizate și corupere în lanț: Ce încălcări a constatat Poliția, în ziua scrutinului

, 4 știri, 7 vizualizări

Nicolae PANFIL, ȘEFUL PROMO-LEX: „Misiunea de Observare a delegat câte un observator pe termen scurt în 614 secții de votare, selectate în baza unui eșantion stabilit de către o companie sociologică.

În plus în toate cele 30 de secții de votare, unde și-au exercitat dreptul de vot alegătorii din regiunea transnistreană a fost repartizat câte un observator static.

O atenție aparte a fost acordată secțiilor de votare din străinătate, unde au fost delegați în total 91 de observatori statici. Pe lângă observatorii statici misiunea de observare a detașat 89 de echipe mobile care au monitorizat procesul electoral din secșiile de votare care nu sunt cuprinse în eșantion, echipele mobile au observat căile de acces către secțiile de votare, inclusiv pentru cele care au votat alegătorii din regiunea transnistreană.