I-ar fi propus unei studente conversații video erotice, după care ar fi șantajat-o. Un bărbat din Nisporeni, reținut de oamenii legii7Foto1Video© realitatea.md

I-ar fi propus unei studente conversații video erotice, după care ar fi șantajat-o. Un bărbat din Nisporeni, reținut de oamenii legii

, 7 știri, 27 vizualizări

Un bărbat din Nisporeni a fost reținut de oamenii legii miercuri, 6 decembrie, după ce i-ar fi propus unei studente din Chișinău să câștige bani din întreținerea conversațiilor video erotice. Acesta ar și șantajat-o să întrețină relații sexuale cu el, conform unui comunicat de presă publicat de Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații (INI), bănuitul cu vârsta de 33 de ani ar fi contactat-o pe rețelele de socializare pe studenta de 19 ani a unui colegiu, în a doua jumătate a lunii noiembrie 2023.

„Deși cei doi nu se cunoșteau fizic, victima a acceptat să comunice cu acesta, pe internet. Acesta i-a propus ca cei doi să converseze în format video, în timp ce acesta își satisfăcea pofta sexuală (prin masturbare), pe fundalul unor gesturi erotice ale victimei, pe care acesta le vizualiza pe ecran. În schimb, acesta i-a promis suma 100 euro pentru două săptămâni.