Înfrângere pentru Simona Halep la primul ei meci după revenire – Ce urmează pentru Halep după eliminarea de la Miami Open3Foto© zdg.md

Înfrângere pentru Simona Halep la primul ei meci după revenire – Ce urmează pentru Halep după eliminarea de la Miami Open

, 5 știri, 4 vizualizări

Simona Halep a cedat primul ei meci de la revenire, scor 6-1, 4-6, 3-6, cu Paula Badosa, numărul 80 mondial, chiar dacă a câștigat primul set, după 19 luni de pauză. Eliminată în primul tur de la turneul de 1000 de puncte de la Miami, pentru Halep va urma o perioadă pe suprafața ei perferată, zgura.

În ciuda faptului că a pierdut jocul din primul tur al turneului de 1000 de puncte de la Miami cu Paula Badosa, sportiva din românia a arătat multă voință după 19 luni extrem de complicate, în care a stat departe de terenul de tenis.

În ciuda înfrângerii de marți seara, Halep s-a prezentat lăudabil la turneul de la Florida, care reprezintă revenirea ei în circuit. Acum, odată cu această eliminare, Halep se va concentra pe sezonul de zgură, suprafața ei preferată, cea pe care a câștigat primul Grand Slam al carierei, la Roland Garros.