Ion Ceban, cu sesizare la Procuratură: „Sunt sigur că polițiștii nu poartă nicio vină, probabil acestea sunt indicațiile superiorilor”4Foto© n4.md

Ion Ceban, cu sesizare la Procuratură: „Sunt sigur că polițiștii nu poartă nicio vină, probabil acestea sunt indicațiile superiorilor”

, 7 știri, 12 vizualizări

În plină campanie electorală, primarul Capitalei Ion Ceban a depus o sesizare la Procuratura Generală pentru verificarea acțiunilor șefului IGP, Cernăuțeanu după scandalul ambuteiajelor „create intenționat” de polițiști pe bulevardul Grigore Vieru, pe 13 octombrie.

„În această dimineață am depus la Procuratură o sesizare pentru verificarea acțiunilor conducerii IGP, care a anunțat public că retrage polițiștii care gestionează traficul în teren. Asta, după ce personal i-am prins în flagrant vineri seara cum mimau gestionarea traficului rutier, creând ambuteiaje în mod artificial pe bd. Grigore Vieru în direcția Centru”, a menționat Ceban.

„În zonă nu era înregistrat niciun accident rutier, nicio stradă închisă și nici un drum în reparație. Sunt sigur că polițiștii nu poartă nicio vină, probabil acestea sunt indicațiile superiorilor.Răspunsul conducerii IGP din seara zilei de vineri a fost unul neprofesionist, inadmisibil și a semănat mai mult cu un moft personal.