Își folosea copilul cu vârsta de doi ani cu rol de deghizare atunci când distribuia droguri clienților7Foto2Video© realitatea.md

Își folosea copilul cu vârsta de doi ani cu rol de deghizare atunci când distribuia droguri clienților

, 12 știri, 7 vizualizări

Oamenii legii anunță că au reținut un bărbat de 43 de ani, membru al organizației criminale „Chitaeț,” care-și folosea copilul cu vârsta de doi ani cu rol de deghizare atunci când distribuia droguri clienților.

Potrivit informațiilor, individul era însoțit de concubină, care urmează și ea să fie audiată, în calitate de bănuită; iar în unele cazuri, copilul era transmis și persoanelor de încredere, pentru ca să ridice drogurile din diferite locații ascunse (în parcuri, scuaruri, fâșii forestiere). Aceștia vindeau drogurile chiar din apartamentul în care locuiau, timp de mai multe luni, potrivit probelor obținute de oamenii legii.

„Reținerea autorității criminale a avut loc într-o benzinărie, după care au urmat percheziționarea automobilului și domiciliului acestuia, de unde au fost ridicate droguri ce urmează să fie supuse expertizării, accesorii pentru vânzarea lor, precum și un revolver fabricat în Ucraina, deținut ilegal. După reținerea bărbatului, procurorii PCCOCS i-au prezentat învinuirea și au obținut plasarea lui în arest preventiv, pentru 30 de zile, pentru continuarea investigațiilor, în vederea trimiterii dosarului în judecată”, spun responsabilii.