Marcela Paladi, tânara care a rămas fără picioare în urma tragicului accident, învață să meargă din nou8Foto© publika.md

Marcela Paladi, tânara care a rămas fără picioare în urma tragicului accident, învață să meargă din nou

, 8 știri, 20 vizualizări

”Marcelușa mea face primii pași”. Așa a scris în rețelele de socializare sora tinerei care a rămas fără picioare după accidentul de pe viaduct. Marcela Paladi a probat protezele provizorii care o vor ajuta să-și recapete mersul. Ea se află la o clinică din Germania unde face reabilitare.

”Aceste cupe sunt provizorii, pentru a mă putea învăța a merge. Treptat vom adăuga centimetri, până voi ajunge înapoi la ale mele 170 de centimetri”, a scris Marcela pe pagina ei de Instagram. Nu am mai stat în picioare de câteva luni, din acest motiv durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea stă în frunte, mai spune fata.

Iarna trecută, Marcela Paladi a rămas fără picioare fiind prinsă între două mașini, în momentul în care intenționa să pună semnul de avertizare după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulație. Șoferul care a provocat nenorocirea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, doi dintre care cu executare în penitenciar de tip deschis.