Marijuana, în bagaj stropit cu benzină, ca să nu fie descoperit de câini: Polițiștii au descins la Sud și au reținut 2 b5Foto2Video© realitatea.md

Marijuana, în bagaj stropit cu benzină, ca să nu fie descoperit de câini: Polițiștii au descins la Sud și au reținut 2 b

, 8 știri, 10 vizualizări

Ofițerii Direcției Antidrog a INI și Direcției Generale Urmărire Penale a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, au ridicat 14 kg de marijuana de la doi bărbați din Cahul. Ulterior, aceștia au fost reținuți.

Potrivit estimărilor, pe piața neagră, captura de droguri ar costa circa trei milioane de lei. Menționăm că o cantitate de droguri de 6 kg a fost ridicată în timp ce o transportau din Cahul spre Vulcănești, la 15 februarie curent, pentru ca mai apoi să fie pusă în vânzare, scrie Echipa.md.

Menționăm că bagajul în care erau transportate drogurile fusese stropit cu benzină, astfel încât să nu fie detectat de câinii de serviciu. Ulterior, au urmat percheziții la domiciliile acestora, unde au fost ridicate alte 8 kg de marijuana.