Mario Fresh și fiica Andreei Esca s-au despărțit după 8 ani3Foto© realitatea.net

Mario Fresh și fiica Andreei Esca s-au despărțit după 8 ani

, 4 știri, 18 vizualizări

După 8 ani de iubire intensă, Mario Fresh și Alexia Eram ar fi decis să înceapă un nou capitol în viețile lor, însă separat. Cei doi încă nu au confirmat oficial despărțirea, însă CANCAN.RO a fost pe fază și a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, în culisele relației lor.

Artistul și-a șters deja toate fotografiile de pe social-media cu iubita lui, iar fiica Andreei Esca a ales să plece o vreme din țară. Coincidență sau nu, Mario Fresh a compus o melodie cu dedicație directă pentru cea care i-a fost parteneră atâția ani. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi, dar și care erau planurile lor de viitor.

Deși toată lumea se aștepta ca Mario Fresh și Alexia Eram să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, se pare că cei doi au pus capăt relației lor de iubire după 8 ani. În urmă cu ceva timp, fiica Andreei Esca se mândrea cu faptul că au reușit să facă față tuturor provocărilor din cuplu, mai ales în contextul în care s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. NU RATA: Alexia Eram îi plătește cu aceeași monedă lui Mario Fresh! S-a anturat în club și l-a ignorat pe iubi!