Matheus Nunes, jucătorul lui Manchester City, arestat în Madrid pentru furt4Foto© stirileprotv.ro

Matheus Nunes, jucătorul lui Manchester City, arestat în Madrid pentru furt

, 4 știri, 16 vizualizări

Fotbalistul este acuzat că ar fi furat telefonul unei persoane care încerca să-l fotografieze fără permisiune. Nunes a fost eliberat pe cauțiune câteva ore mai târziu și așteaptă procesul.

Incidentul din Madrid și reținerea lui Matheus Nunes Matheus Nunes, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut de poliția din Madrid în urma unui incident care a avut loc în jurul orei 5:30 dimineața, pe 8 septembrie, într-un club de noapte. Potrivit autorităților, Nunes era în capitala Spaniei pentru a petrece weekendul cu prietenii săi, profitând de pauza competițională, deoarece nu a fost convocat la echipa națională a Portugaliei pentru meciurile din septembrie.

Conform martorilor și raportului poliției, un bărbat în vârstă de 58 de ani a încercat să-l fotografieze pe Nunes în baia clubului de noapte. Furios că fotografia a fost făcută fără permisiunea sa, jucătorul ar fi smuls telefonul bărbatului și a refuzat să-l înapoieze. O altă versiune sugerează că bărbatul l-ar fi atins pe Nunes, ceea ce a provocat reacția agresivă a fotbalistului.