Medvedev avertizează că livrarea de avioane de luptă Ucrainei echivalează cu a intra în război direct împotriva Rusiei2Foto© timpul.md

Medvedev avertizează că livrarea de avioane de luptă Ucrainei echivalează cu a intra în război direct împotriva Rusiei

, 4 știri, 15 vizualizări

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a avertizat joi NATO să nu pună la dispoziția Ucrainei avioane de luptă ori să le asigure întreținerea în Polonia, spunând că acest lucru ar fi echivalent cu intrarea în război împotriva Rusiei, informează Agerpres.

Declarațiile vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Rusiei au fost făcute într-o postare pe Telegram care abundă de insulte și calomnii la adresa ucrainenilor și a statelor NATO. "Iată cum stau lucrurile astăzi: Instructorii canadieni și germani din UE îi învață deja pe ucigașii ucraineni cum să folosească (tancurile n.r.) Leopard.

Dacă ne imaginăm că avioanele NATO care vor fi livrate în viitor vor fi întreținute de armata lor pe teritoriul Poloniei, singura posibilitate, dat fiind starea deplorabilă a industriei apărării din Rusia Mică (termen folosit de ruși pentru vestul Ucrainei - n.r.), acest lucru va fi o intrare directă a Atlantiștilor (NATO - n.r) în război împotriva Rusiei, cu toate consecințele care decurg din acest lucru", a scris Medvedev.