Mîine, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală4Foto© realitatea.md

Mîine, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală

, 7 știri, 7 vizualizări

Potrivit Primăriei Chișinău, mâine, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Secretarul de stat american, Antony Blinken, va ajunge miercuri la Chișinău și va anunța acordarea de către SUA a unui nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova. Blinken va avea întrevederi cu președintele Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean, dar și cu alți oficiali, a anunțat ieri ministrul de externe Mihai Popșoi.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.