Ministerul Apărării cere moldovenilor să nu distribuie imagini de la exercițiul multinațional „Scutul de Foc/Rapid Triden2Foto© deschide.md

Ministerul Apărării cere moldovenilor să nu distribuie imagini de la exercițiul multinațional „Scutul de Foc/Rapid Triden

, 4 știri, 30 vizualizări

Apel de la Ministerul Apărării. Acesta vine cu un îndemn repetat către moldoveni să nu distribuie în spațiul online imagini de la exercițiul multinațional combinat „Scutul de Foc/Rapid Trident 2023” ca să nu provoace dezinformări.

Potrivit instituției, militarii moldoveni, români și americani continuă deplasarea cu unități de tehnică din dotarea Armatei Naționale pe traseele din țară și execută misiunile în conformitate cu scenariul exercițiului.

În ultimele zile, aceștia au putut fi văzuți prin zonele adiacente localităților din raioanele Hîncești, Cimișlia, Ialoveni, Anenii Noi, Criuleni și altele. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu oamenii din comunitățile locale pentru a asigura că toate părțile sunt informate în mod corect despre natura și scopul prezenței trupelor participante la antrenamente, se menționează într-un comunicat.