Moment unic la București. Miniștrii energiei din România și Republica Moldova, Sebastian Burduja și Victor Parlicov, cântă la chitară4Foto© adevarul.ro

Moment unic la București. Miniștrii energiei din România și Republica Moldova, Sebastian Burduja și Victor Parlicov, cântă la chitară

, 9 știri, o vizualizare

Ministrul moldovean al Energiei, Victor Parlicov, și ministrul român al Energiei, Victor Parlicov, au cântat împreună piesa ,,Trenulețul” a formației Zdob Zdub și fraților Advahov, aceasta fiind dedicată unui tren care circulă între Capitala Republicii Moldovei și a României.

Imaginile video în care cei doi oficiali cântă la ghitară au fost publicate de Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook, acestea fiind însoțite de un mesaj.

,,Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a notat Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei și candidatul PNL la Primăria Bucureștiului, pe internet.