Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu reprezentantele Finlandei și României în Consiliul Afacerilor Generale din cadrul Consiliului UE4Foto© gov.md

Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu reprezentantele Finlandei și României în Consiliul Afacerilor Generale din cadrul Consiliului UE

, 5 știri, 2 vizualizări

Prim-ministra Natalia Gavrilița a avut o întrevedere cu reprezentantele Finlandei și României în Consiliul Afacerilor Generale din cadrul Consiliului UE - ministra Afacerilor Europene și proprietății de stat din Finlanda, Tytti Tuppuraine, și secretara de stat a Ministerului Afacerilor Externe din România, Daniela Gîtman.

Șefa Executivului de la Chișinău a vorbit despre acțiunile Guvernului în domeniul integrării europene și dezvoltării economice a Republicii Moldova, dar și despre reformele pe care și le-a asumat Guvernul.

„Anul 2022 ne-a oferit un moment istoric, Republica Moldova a obținut statutul de țară candidată pentru aderarea la UE. Avem în continuare multe provocări pe care vom reuși să le depășim cu sprijinul partenerilor noștri externi. În anul curent, ne-am propus să creștem reziliența economică și să accelerăm reformele.