Nicușor Dan anunță un referendum local în Capitală. Care sunt întrebările la care vor răspunde bucureștenii3Foto© romaniatv.net

Nicușor Dan anunță un referendum local în Capitală. Care sunt întrebările la care vor răspunde bucureștenii

, 7 știri, 23 vizualizări

Consilierii liberali vor vota în Consiliul General în favoarea referendumului care va fi propus bucureștenilor de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat miercuri președintele PNL, Nicolae Ciucă, care s-a întâlnit la Senat cu edilul.

După mai bine de o oră de discuții, Ciucă a ieșit cu anunțul: „Am avut o întâlnire cu domnul primar, de aproximativ o oră, în care am discutat aspectele legate de convocarea Consiliului General al Municipiului București pentru consultarea populației Bucureștiului legată de două subiecte cât se poate de actuale și relevante pentru Primăria Generală a Capitalei.

Și am convenit că membrii Consiliului General din partea Partidului Național Liberal vor susține și vor vota pentru acest referendum, în ședința de săptămâna viitoare. Am discutat și vom continua să discutăm și cu primarii PNL, sunt discuții tehnice, sunt alte 20 de puncte pe care urmează să le parcurgem în zilele următoare”.