Noi plecări din PSRM către Partidul Renaștere. E vorba de un președinte de raion, primari, consilieri raionali și orășenești6Foto1Video© realitatea.md

Noi plecări din PSRM către Partidul Renaștere. E vorba de un președinte de raion, primari, consilieri raionali și orășenești

, 8 știri, 11 vizualizări

Continuă plecările din Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) spre Partidul „Renaștere”. Președintele raionului Drochia, împreună cu cinci primari din raion, dar și consilieri raionali și orășenești din Drochia, au părăsit formațiunea lui Igor Dodon socialiștii și au aderat la Partidul „Renaștere”.

Președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean, a scris pe o rețea de socializare că a fost membru al PSRM timp de opt ani, iar astăzi se alătură formațiunii politice „Renaștere”. „O nouă forța, creată la fel de colegii din PSRM. Trist, dar conducerea partidului nu mi-a lăsat o altă opțiune. Forța politică „Renaștere” are principii, hotărâre și devotament în lupta pentru dreptate și interesele poporului. Ne străduim să creăm un mediu economic și social favorabil pentru fiecare cetățean”, a scris Alexei Vasilean.

Deputatul Alexandr Nesteroski, care ieri anticipa noi plecări din PSRM, a salutat alăturarea noilor colegi, subliniind că aceștia au fost urmați și de mai mulți membri ai organizației teritoriale PSRM din raionul Drochia. „Cu fiecare membru nou al partidului nostru, noi devenim mai puternici și cresc posibilitățile noastre de a influența viața politică a țării”, a scris Alexandr Nesterovski. Acesta a subliniat deschiderea formațiunii față de „oricine împărtășește viziunile politice”.