Nu au mai ajuns la pacienți: Mai multe ambulanțe și mașini au rămas blocate pe drumuri din cauza poleiului11Foto© publika.md

Nu au mai ajuns la pacienți: Mai multe ambulanțe și mașini au rămas blocate pe drumuri din cauza poleiului

, 14 știri, 17 vizualizări

Drumul acoperit de polei le-a dat mari bătăi de cap șoferilor. Mai multe ambulanțe și mașini au fost ajutate de salvatori și pompieri, în ultimele 24 de ore, după ce au rămas blocate pe trasee, transmite IGSU.

Primul caz în care a fost necesară intervenția angajaților IGSU a avut loc în localitatea Răscăieții Vechi, raionul Șoldănești. Ambulanța a rămas blocată din cauza poleiului pe traseu în timp ce se îndrepta spre pacient. La fața locului au intervenit salvatorii care au reușit să acorde asistența necesară și să aducă pacientul către ambulanță, care ulterior și-a continuat drumul spre spital.

Alte două situații în care au fost tractate ambulanțele s-au înregistrat la Dubovca, Hâncești, dar și în raionul Florești. În ambele cazuri, ambulanțele au fost tractate, iar în ultimul caz, autovehiculul derapat de pe traseu a fost deblocat pentru a putea duce pacientul la spital. În urma acțiunilor întreprinse de salvatori, toate ambulanțele și-au continuat drumul spre pacienți.