O armă de vânătoare, cartușe, doi porci mistreți împușcați și două persoane bănuite de braconaj braconaj cinegetic în zona de frontieră5Foto© publika.md

O armă de vânătoare, cartușe, doi porci mistreți împușcați și două persoane bănuite de braconaj braconaj cinegetic în zona de frontieră

, 5 știri, 2 vizualizări

O armă de vânătoare, cartușe, doi porci mistreți împușcați și două persoane bănuite de braconaj au fost depistate în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Cuhnești. Potrivit informațiilor, cazul a fost înregistrat după miezul nopții.

„Aflată în misiune de serviciu, patrula mobilă a observat pe direcția localității Drujineni, raionul Fălești, doi bărbați. În discuții, aceștia și-ar fi justificat prezența în zona ca fiind paza terenurilor agricole. În același timp, polițiștii de frontieră au văzut că haina unuia din cei doi bărbați este în sânge, ceea ce a trezit suspiciuni. Totodată, fiind verificat perimetrul din apropiere, într-un lan de lucernă a fost depistat un porc mistreț cu semne vizibile de împușcătură”, spun responsabilii.

De asemenea, ca urmare a cercetărilor suplimentare, la marginea de drum a fost găsit încă un mistreț împușcat, dar și în ascunzișuri din fâșia forestieră au fost depistate două cartușe calibru 16 și o armă de vânătoare cu două țevi orizontale.