OrheiLand dă startul sezonului estival, în 1 iunie, de Ziua Copilului3Foto© curentul.md

OrheiLand dă startul sezonului estival, în 1 iunie, de Ziua Copilului

, 4 știri, 10 vizualizări

OrheiLand, cel mai mare parc de distracții din țară, dar și din regiune, construit la inițiativa lui Ilan Șor, își redeschide porțile în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Pregătirile pentru startul sezonului estival sunt pe ultima sută de metri. Ca de obicei, accesul în parc și la toate atracțiile va fi gratuit pentru toți vizitatorii iubitori de distracție, care vor avea parte de muzică, voie bună și surprize de neuitat. De asemenea, oaspeții vor fi întâmpinați de animatori, care le vor oferi copiilor baloane.

Muncitorii lucrează de zor pe teritoriul parcului. Aceștia fac ordine, vopsesc, repară, verifică echipamentele de distracție, astfel încât totul să decurgă perfect în ziua cea mare.

„Este vorba despre aproximativ 50 de persoane, printre care măturători, tehnicieni, electricieni, care verifică toate echipamentele de joacă. Muncitorii vor lucra până în data de 30 mai, astfel încât, pe 1 iunie, să aibă loc marea deschidere a OrheiLand”, a menționat administratorul OrheiLand, Nicolae Marin.