Panică la bordul unui avion care decolase din Spania. O parte din aeronavă a fost distrusă de grindină după o furtună puternică2Foto© realitatea.md

Panică la bordul unui avion care decolase din Spania. O parte din aeronavă a fost distrusă de grindină după o furtună puternică

, 4 știri, 24 vizualizări

Aceste imagini șocante au fost surprinse pe Aeroportul Internațional din Viena. Pozele postate pe rețelele de socializare arată aeronava ciuruită de grindină. Din fericire, avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerii s-au ales doar cu o sperietura.

„Avionul s-a zguduit foarte tare. S-a simțit ca o furtună foarte puternică. De fapt, cea mai puternică în care am fost vreodată.”

Aparatul de zbor a suferit avarii semnificative în partea din față, de unde pur si simplu s-a rupt o parte, iar parbrizul a fost spart. Avionul care aparține companiei Austrian Airlines, plecase din Spania spre capitala Austriei și a fost lovită de o furtună puternică. Pilotul a povestit că, surprins de grindină, a fost forțat să aterizeze de urgență pe aeroportul din Viena.